5.1 Privacyverklaring Rijschool Willemsen VOF te Heteren 

Rijschool Willemsen VOF te Heteren is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in onderstaande Privacyverklaring.

Persoonsgegevens die door Rijschool Willemsen VOF te Heteren verwerkt worden.

Rijschool Willemsen VOF te Heteren verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken door de gegevens die u middels ons invulformulier aan ons verstrekt dan wel op basis van de eventuele geplaatste cookies.

 

- CBR registratie nummer

- Voor- en achternaam

- Geboortedatum

- Geslacht

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerkt Rijschool Willemsen VOF te Heteren uw persoonsgegevens

Rijschool Willemsen VOF te Heteren verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder omwille het gerechtvaardigde commerciële belang van Rijschool Willemsen VOF te Heteren.

 

-  U door middel van de gevraagde persoonsgegevens de mogelijkheid te bieden een account aan te maken dat noodzakelijk is voor het aangaan van een overeenkomst met Rijschool Willemsen VOF te Heteren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Rijschool Willemsen VOF te Heteren neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen  besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Rijschool Willemsen VOF te Heteren tussen zit

 

 

 

 

 Rijschool Willemsen VOF te Heteren gebruikt het volgende computerprogramma:    Plan2Drive waarmee de rijlesplanning en facturering worden gemaakt. Dit programma heeft geen te verwachte gevolgen voor betrokkene.

Hoe lang bewaart Rijschool Willemsen VOF te Heteren uw  persoonsgegevens

Rijschool Willemsen VOF te Heteren bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Rijschool Willemsen VOF te Heteren verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Rijschool Willemsen VOF te Heteren blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die Rijschool Willemsen VOF te Heteren op haar website gebruikt

Rijschool Willemsen VOF te Heteren gebruikt geen/alleen technische en functionele cookies/tracking cookies  die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Minderjarigen

Als u 16 jaar of jonger bent, mag er uitsluitend onder toezicht van uw ouders of wettelijke vertegenwoordiger(s) gebruik gemaakt worden van onze website.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Rijschool Willemsen VOF te Heteren. U heeft daarbij tevens het recht op gegevensoverdraagbaarheid. 

 

Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om uw persoonsgegevens waar wij over beschikken in een computerbestand naar u, of een andere door u genoemde organisatie te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@rijschoolwillemsen.nl

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine 

 

 

 

 

readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, 

 

 

 

maar in ieder geval binnen vier weken op uw verzoek. Mocht er geen reactie binnen vier weken volgen? Neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op. 

Rijschool Willemsen VOF te Heteren wil u er tevens op wijzen dat u wanneer u vermoed dat uw gegevens onterecht ge- dan wel misbruikt zijn de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder.  Te weten: de Autoriteit Persoonsgegevens. Via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe Rijschool Willemsen VOF te Heteren de beveiliging van uw persoonsgegevens waarborgt.

Rijschool Willemsen VOF te Heteren neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@rijschoolwillemsen.nl

Contactgegevens:

 

Rijschool Willemsen VOF te Heteren is gevestigd aan Prinsenhof 5, 6666CA Heteren.

 

website: www.rijschoolwillemsen.nl 

e-mailadres: info@rijschoolwillemsen.nl

telefoonnummer: 06-36511983




Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste rij-insctructeur B en wil je werken bij een leuke groeiende rijschool, dan zoeken we jou!
Klik hier en kijk snel naar onze vacature!




GRATIS eerste rijles en theoriepakket t.w.v. € 69,-
na inschrijving en betaling van minimaal 10 lessen.


U kunt zich aanmelden door online het inschrijfformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen op telefoon nummer 06-36511983.




Rijschool Willemsen v.o.f.
E info@rijschoolwillemsen.nl
T 06 36 51 19 83
Kvk nr. 59208732
IBAN nr. NL45ABNA0590298682
We geven rijles in: Achterberg, Andelst, Arnhem, Bemmel, Bennekom, Brummen, De Steeg, Dieren, Doesburg, Dodewaard, Doorwerth, Driel, Eerbeek, Eewijk, Ede, Elden, Ellecom, Elst, Elst (UT), Giesbeek, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Huissen, Indoornik, Kesteren, Laag Soeren, Leuvenheim, Loenen, Oosterhout, Oosterbeek, Opheusden, Overbetuwe, Randwijk, Renkum, Rheden, Rhenen, Steenderen, Spankeren, Valburg, Veenendaal, Velp, Wageningen, Wely, Westervoort, Wolfheze, Zetten, Zutphen
DigiConcept Webtechnology