Wat is een eigen verklaring?

Voor een praktijkexamen bij het CBR is een Verklaring van geschiktheid nodig. Daarvoor vul je eerst een Eigen verklaring in. Dat is een formulier met vragen over uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid.
 
Je kunt de Eigen verklaring tegen betaling van €27,50 verkrijgen bij rijschool Willemsen.
 
Als je één of meer vragen op de Eigen verklaring met ‘ja’ beantwoordt, is onderzoek door een arts nodig. Deze arts moet dan een aantekening op de Eigen verklaring zetten. Bij bepaalde medische aandoeningen kan het CBR je voor nader onderzoek verwijzen naar een medisch specialist, zoals een oogarts of neuroloog. Blijkt uit de aantekening van de arts op de Eigen verklaring of uit het onderzoek van de specialist dat je geschikt bent voor het besturen van motorrijtuigen? Dan krijgt je hiervan zo snel mogelijk bericht. De meeste aanvragers worden geschikt verklaard. In een enkel geval worden aanvullende voorwaarden of beperkingen opgelegd.
 
Stuur de Eigen verklaring ruim op tijd in. Een verwijzing naar één of meer specialisten brengt namelijk wachttijd met zich mee. Het CBR streeft ernaar om alle aanvragen van een Verklaring van geschiktheid zo spoedig mogelijk af te handelen, met een maximumtermijn van vier maanden.

GRATIS eerste rijles en theoriepakket t.w.v. € 69,-
na inschrijving en betaling van minimaal 10 lessen.


U kunt zich aanmelden door online het inschrijfformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen op telefoon nummer 06-36511983.
Rijschool Willemsen v.o.f.
E info@rijschoolwillemsen.nl
T 06 36 51 19 83
Kvk nr. 59208732
IBAN nr. NL45ABNA0590298682
We geven rijles in: Achterberg, Andelst, Arnhem, Bemmel, Bennekom, Brummen, De Steeg, Dieren, Doesburg, Dodewaard, Doorwerth, Driel, Eerbeek, Eewijk, Ede, Elden, Ellecom, Elst, Elst (UT), Giesbeek, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Huissen, Indoornik, Kesteren, Laag Soeren, Leuvenheim, Loenen, Oosterhout, Oosterbeek, Opheusden, Overbetuwe, Randwijk, Renkum, Rheden, Rhenen, Steenderen, Spankeren, Valburg, Veenendaal, Velp, Wageningen, Wely, Westervoort, Wolfheze, Zetten, Zutphen
DigiConcept Webtechnology