Wie zijn wij?

Ons instructieteam bestaat uit Willem en Wilfried.  Wij beiden hebben ruime ervaring met het verkeer, verkeersveiligheid en verkeerseducatie waaronder het verzorgen van auto en motorrijlessen. 

Willem: In mijn voorgaande werkzaamheden bij de overheid heb ik studenten tijdens hun opleiding gecoacht. Mede hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende leerprocessen en individuele leerstijlen. Verder heb ik mij verdiept in de leerlingen met de prognose Autisme en of ADHD. Ik heb hiervoor een gerichte opleiding gevolgd. Hierdoor ben ik in staat om met een juiste methodiek, rijlessen aan deze leerlingen te geven. Erg belangrijk hierbij is een goed contact met de leerling waardoor er op een aangepaste en individuele wijze naar het rijbewijs toe gewerkt wordt. Door te differentiëren kan ik iedere leerling de juiste aandacht geven.

 

Wilfried: "November 2008 ben ik als surveillant gestart aan de politie-academie te Apeldoorn. Ik heb deze opleiding met succes in 2011 afgerond en ben sindsdien werkzaam bij de verkeerspolitie in Driebergen. Voor mijn huidige functie als hoofdagent, binnen de verkeerspolitie, ben ik belast met het toezichthouden en het handhaven van de verkeersregels op de autosnelweg. Ik heb tijdens het doorlopen van mijn opleiding binnen de politie, zowel de basis rijopleiding (BROA) als een voortgezette rijopleiding met succes gevolgd. De door mij opgedane rij-ervaringen breng ik graag over op onze leerlingen zodat hij of zij, met voldoende zelfvertrouwen, veilig kan deelnemen aan het verkeer."

Naast de reguliere rij-instructeur opleiding zijn wij beide ook opgeleid tot R.I.S instructeur.

R.I.S. staat voor: Rijopleiding in Stappen.
De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek waarbij u stap-voor-stap leert rijden. Hiermee bent u beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Bij de Rijopleiding in Stappen gaat steeds een stap verder als u de vorige stap voldoende beheerst. De eerste stap bestaat meestal uit een huiswerkopdracht. De laatste stap is dat u iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloopt u op deze manier 39 ‘stappen’ (scripts), verdeeld over vier modules.

Iedere module wordt afgesloten met een toets. Na afronding van de eerste twee modules worden uw kennis en vaardigheden getoetst. Een rij-instructeur van uw eigen vertrouwde rijschool neemt deze toetsen af.

In de derde toets kunt u kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan de examensituatie. De examinator geeft u tips ter verbetering. Bovendien kunt u voor het rijbewijs B vrijstelling verdienen voor de bijzondere manoeuvres van het praktijkexamen. Verder komen in deze toets de onderdelen Zelfstandig rijden en Zelfreflectie aan de orde.

De vierde en laatste toets is het praktijkexamen bij het CBR.

Na overleg met ons kunt u beslissen of u de regulieren rij-opleiding wilt volgen of de R.I.S methode.

 





GRATIS eerste rijles en theoriepakket t.w.v. € 69,-
na inschrijving en betaling van minimaal 10 lessen.


U kunt zich aanmelden door online het inschrijfformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen op telefoon nummer 06-36511983.




Rijschool Willemsen v.o.f.
E info@rijschoolwillemsen.nl
T 06 36 51 19 83
Kvk nr. 59208732
IBAN nr. NL45ABNA0590298682
We geven rijles in: Achterberg, Andelst, Arnhem, Bemmel, Bennekom, Brummen, De Steeg, Dieren, Doesburg, Dodewaard, Doorwerth, Driel, Eerbeek, Eewijk, Ede, Elden, Ellecom, Elst, Elst (UT), Giesbeek, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Huissen, Indoornik, Kesteren, Laag Soeren, Leuvenheim, Loenen, Oosterhout, Oosterbeek, Opheusden, Overbetuwe, Randwijk, Renkum, Rheden, Rhenen, Steenderen, Spankeren, Valburg, Veenendaal, Velp, Wageningen, Wely, Westervoort, Wolfheze, Zetten, Zutphen
DigiConcept Webtechnology