Rijles vanaf 16,5 jaar

Leerlingen kunnen al vanaf 17 jaar hun rijbewijs (categorie B) halen. Tot hun 18e jaar mogen zij dan onder begeleiding van een coach autorijden. Dit tijdelijke experiment heet 2toDrive.

2toDrive: theorie-examen vanaf 16 jaar

Leerlingen kunnen zich vanaf 16 jaar inschrijven voor het theorie-examen bij het CBR. Voorheen was de minimumleeftijd 18 jaar. Bij 2toDrive zijn de exameneisen hetzelfde als bij de reguliere examens.

2toDrive: rijlessen vanaf 16,5 jaar

Leerlingen kunnen vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen bij onze rijschool. Ook kunnen zij een tussentijdse toets afleggen. Voorheen was de minimumleeftijd voor het volgen van rijlessen 18 jaar.

2toDrive: rijexamen vanaf 17 jaar

Leerlingen kunnen zich vanaf hun 17e inschrijven voor het praktijkexamen van het CBR. Voorheen was de minimumleeftijd hiervoor 18 jaar. Om rijexamen te mogen doen, moeten ze wel een theoriecertificaat hebben. Bij 2toDrive zijn de exameneisen hetzelfde als bij normale examens.

Wanneer men slaagt voor het examen, krijgen men een gewoon rijbewijs. Tot hun 18e jaar mogen zij alleen autorijden met hun coach. Vanaf hun 18e jaar mogen zij zelfstandig de weg op.

Met het rijbewijs mogen zij ook op een brommer of scooter rijden. Hierbij hoeven zij niet begeleid te worden door hun coach.

Het rijbewijs kan in Nederland worden gebruikt, maar niet in het Caribische deel van het Koninkrijk. Het rijbewijs geldt niet in het buitenland, totdat men de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt.

Eisen aan bestuurder 2toDrive:

De bestuurder moet na het slagen voor het praktijkexamen tot zijn 18e jaar voldoen aan de gebruikelijke eisen die aan een bestuurder worden gesteld. Daarnaast moet hij in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en bijbehorende begeleiderspas, waarbij hij minimaal 1 en maximaal 5 geregistreerde begeleider(s) (coaches) mag hebben.

http://www.2todrive.nl

GRATIS eerste rijles en theoriepakket t.w.v. € 69,-
na inschrijving en betaling van minimaal 10 lessen.


U kunt zich aanmelden door online het inschrijfformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen op telefoon nummer 06-36511983.
Rijschool Willemsen v.o.f.
E info@rijschoolwillemsen.nl
T 06 36 51 19 83
Kvk nr. 59208732
IBAN nr. NL45ABNA0590298682
We geven rijles in: Achterberg, Andelst, Arnhem, Bemmel, Bennekom, Brummen, De Steeg, Dieren, Doesburg, Dodewaard, Doorwerth, Driel, Eerbeek, Eewijk, Ede, Elden, Ellecom, Elst, Elst (UT), Giesbeek, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Huissen, Indoornik, Kesteren, Laag Soeren, Leuvenheim, Loenen, Oosterhout, Oosterbeek, Opheusden, Overbetuwe, Randwijk, Renkum, Rheden, Rhenen, Steenderen, Spankeren, Valburg, Veenendaal, Velp, Wageningen, Wely, Westervoort, Wolfheze, Zetten, Zutphen
DigiConcept Webtechnology